Møt fremtiden

Forretningsløsning i skyen.knapper_tekst_topp

Skybaserte forretningsløsninger for alle. Prøv i dagminLedelse.no

Proaktivt ledelsessystem med KPI styringsdata og varslinger– der du er

Se filmen


Med KPI styringsdata kan du ta de riktige beslutningene der du er. Oversiktlig styringspanel med varsling ved overskridelser. Rollestyrt tilgang. Det er enkelt å komme i gang. Bestill demo i dag.Vil du vite mer? Gå til minLedelse.no


ref_mL

minERP.no

Komplett ERP-løsning for virksomheter i utviklingMicrosoft Dynamics NAV er en tilpasningsdyktig forretningsløsning som hjelper din virksomhet til å håndtere økonomi og regnskap, salg/marketing, innkjøp/varelager, prosjekt, produksjon, service og levering. Løsningen digitaliserer og forenkler arbeidsprosessene og kan utvides etter behov.

Vil du vite mer? Gå til minErp.no


ref_mERP

Ble markedsleder.
"Nødvendig omstilling førte til suksess!"

Støren Treindustri – Administrerende direktør Roald Haug.

minBusiness.no

Enkel skyløsning basert på MS Dynamics NAVminBusiness bygger på de mest aktuelle modulene fra Dynamics NAV. Her har vi forenklet og laget klar de mest brukte modulene i en skyløsning, for deg som ønsker å komme i gang enkelt. Mulighet for ekstra tilvalg etter behov. Kan integreres med minTimeliste, Maritech og Compello.

Vil du vite mer? Gå til minBusiness.no


ref_mB

Er du klar for en uforpliktende samtale?
Vi kan bistå i arbeidet med å finne riktig forretningssystem

– Geir Bright Hoff - Triangel Business Solutions

Aktuelt

Proaktivt ledelsessystem gir deg full kontroll på alle dokumenter – der du er

"Triangels verktøy for prosjektoppfølging har lav brukerterskel og gir oss stor gevinst ved at alle dokumenter samles på ett sted, sier Odd Kåre Amundsgård, daglig leder i Kleive Betongbygg AS."

Les mer