Rotek går for ISO-sertifisering
03 mars 2017

Rotek går for ISO-sertifisering

- Kunder, ansatte og samfunnsansvar er våre viktigste drivere for stadig forbedring og utvikling. Vi har derfor valgt å sertifisere vårt ledelsessystem, sier Johan Hoff, Assistent Manager hos Rotek.

- Vi er allerede sertifisert på ISO 9001. Denne sertifiseringen sikrer våre kunder presise og kvalitetsriktige leveranser. En naturlig forlengelse er å sertifisere vårt ledelsessystem for å ivareta arbeidsmiljø og vårt samfunnsansvar for det ytre miljøet.
 

Trippelsertifisering av ledelsessystem

-Vi har valgt å sertifisere vårt ledelsessystem innenfor følgende tre ISO-standarder:

  • ISO 9001:2015 (Kvalitet)
  • ISO 14001:2015 (Ytre miljø)
  • OHSAS 18001 (Arbeidsmiljø)
     

Rotek

Rotek AS er spesialist på kulelager, transmisjoner og maskinerte deler. De er en landsdekkende leverandør. De har også et eget varemerke, RTK, som produseres i Kina hvor de har etablert et eget firma, OCHUN, som eksporterer til en rekke land verden over. Alle våre leverandører i Kina er ISO 9001-sertifisert.

 

Rask implementering

Prosessen med ISO-sertifisering har vi kjørt sammen med Triangel. Fokus har vært å etablere et oversiktlig og enkelt styringssystem som fungerer i praksis. 

- Resultatet er fornøyde kunder, positive ansatte og dokumentert samfunnsansvar, avslutter daglig leder Ola Erlandsen i Rotek! 

 

minLedelse - et proaktivt ledelsessystem fra Triangel

minLedelse gir deg som leder den informasjonen du trenger for å ta de riktige beslutningene. Her har du oversikt og kontroll på verdikjeden og dine prosesser. Du får varsling i tide på kritiske aktiviteter. Dashbord gir deg kontroll på operative styringsmål. Kvalitetssystem - ISO 9001:2015. Avvikssystem med oppfølging. Prosjektrom med dokument og oppgaver. Løsningen er "born in the cloud" - alltid tilgjengelig der du er.

minLedelse

 

Se film på 4 minutt som viser mulighetene du har i minLedelse

film
GeirB_l

Geir Brigt Hoff
Salgsdirektør
mob: 980 73 000
mail: geir@triangel.no

Uforpliktendemøte
 

Relatert

0 ( 0 reviews)

Post a Comment